13:20

Herrestads AIF Div 3

Referat: Partille IBS H3 - Herrestads AIF Div 3

Resultatet kanske talar sitt tydliga språk?

Vi åker ner med 7 utespelare och 2 målvakter, coach Tommy pratar om att vi skall hålla en tight box i försvarsspelet.
Det håller i ca 2 minuter innan legenden Anders Hellgård spräcker vår målnolla :( vi kämpar på och dem rullar boll! Sandström håller oss kvar i matchen i första perioden och vi kommer undan med blotta förskräckelsen och 0-8 i baken!
Vi snackar i periodpausen åter om att hålla boxen tight denna gång håller vi tätt i nästan 4 minuter innan de smäller igen. Dem trycker på ännu mer och vi klarar dåligt att freda vårt mål, efter halva perioden byter Oskar av Sandström och han får det hett om öronen direkt. Perioden slutar med en lång uppförsbacke 0-17. Vi snackar i pausen om att våga hålla lite mer i bollen i backlinjen och lägga in bollar på mål....Perioden börjar i samma stil dem rullar boll och efter nåra minuter så får dem in 18e bollen....men så helt plötsligt ett litet litet ljus tänds! Rahm lobbrensar en boll på mittplan och Pilot löper förbi sin motståndare och suger in den tar ett par steg och nitar dit bollen!! 1-18 är ett faktum! Glädjen är enorm!
Men glädjen är kortvarig då Partille gör mål nästan direkt efteråt :/ Men skam den som ger sig! Vi taggar till igen och Anders får fram bollen till Pilot igen som smäller in sitt andra för kvällen! Partille surnar till lite och höjer tempot och vräker in 9 mål bara för att visa att dem är bäst. Luften har gått ur och matchen är snart slut. Offesson reducerar ytterligare efter ett fint utkast av Oskar men mer än så har vi inte att komma med och matchen slutar med förlust 30-3!

Får ändå säga att 3 mål på ca 10 skott är rätt så bra utdelning, men svårt att tävla med typ 1200 SSL matcher och typ 7 VM i erfarenhet och kvalité